top of page

Bedankt voor de mooie jurk. Ik heb er heel veel mooie complimenten over gehad.

Wilma, Breda

Ik wil zeggen dat ik heel erg blij ben met me jurk ik vond hem echt heel erg mooi en dat je me super goed heb geholpen en dat ik een geweldige bruiloft heb gehad !

Priscilla, Breda

Ik kan nog steeds niet geloven dat je dit van twee foto's, twee gesprekken, één aantekening en een aantal afmetingen kon maken. Je hebt niet alleen snel op alle mails en whatsapps van mij gereageerd, maar hebt ook naar serieus ALLES geluisterd wat ik wilde en niet wilde. Bedankt voor het maken van mijn jurk, ik was en ben er nog steeds ontzettend blij mee! Ik kan Svitlana aan iedereen aanbevelen die speciale wensen heeft, ze maakt gewoon alles mogelijk.

( © Pas-see Fotografie )

Cary, Breda

Wij hebben een prachtige dag gehad. Ik straalde in mijn jurk en natuurlijk zagen de bruidsmeisjes er ook prachtig uit.

Isabelle, Etten-Leur

Wij hadden een hele mooie dag met prachtig weer en de jurk was betoverend zei iedereen mijn man was er ook helemaal stil van.

Jolanda

Het is al weer even geleden 15 juli 2016.

Bedankt voor het compleet maken van onze dag. We hebben een prachtdag gehad, zeker met het weer. Met je handige tips ging de jurk goed aan.

Ilona

Nogmaals onwijs bedankt voor de prachtige jurk... Je bent een vakvrouw. Dankzij jouw meedenken, creativiteit en geduld ben ik in mijn droomjurk getrouwd. Niets was te gek en je stond open voor al mijn ideeën die je ook nog eens helemaal naar wens hebt uitgevoerd. Je bent een topper!!!

Dorette, Ibiza

Nogmaals bedankt voor de jurk, hij was perfect!!

Selina,

Hoi Svitlana

Ik wilde je even laten weten dat alles is goed gekomen met het aandoen van mn jurk en dat we gisteren een fantastische dag hebben gehad. Ik voelde me er super goed in!

Idealer had het ook niet gekund met dat stralende weer en en trouwen en hele dag feesten aan het strand. Ik kreeg heel veel complimenten over mijn jurk en met name de kraaltjes op mijn rug maakte veel indruk. Dus dan weet je dat al die moeite het zeker waard is

geweest ;)

Super dank je wel voor je goede zorgen!

Inge, Breda

Ik ben begonnen met mijn nederlandse jurk en halverwege omgekleed naar african dress. Nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen.

Inge, Ghana

Onze trouwdag is inmiddels alweer bijna een maand geleden, maar we genieten nog steeds na. Het was een superdag!

Bart vond mijn jurk prachtig en ik voelde me er heel erg super in.

Nogmaals bedankt voor het maken van mijn perfecte jurk!

Stephanie (Maarssen)

Lente Trouwjurken saved my life. When I thought I would never be able to find the perfect dress for me, I found you! You gave me the possibility to design the dress of my dreams and for a price I did not think was possible. And when the dress arrived... it was even more beautiful than I had ever imagined! You made my perfect wedding come true because you gave me the perfect dress. Thank you for making me a princess on the best day of my life!

Loryn (Breda/Italie)

Onze dag was ontzettend mooi en intens!
Ik voelde me echt als een prinses in mijn trouwjurk. Wat was ik dankbaar dat de mogelijkheid er was dat Svitlana mijn jurk kwam aantrekken, super bedankt!!! 

Cher (Rotterdam)

Ik wil je onwijs bedanken voor al je Hulp. Het is echt een prachtige dag geweest. En mijn jurk was perfect.

Het was en is mijn droomjurk en voelde me heel de dag als een prinses. Heb van iedereen zoveel mooie complimenten gehad. Nogmaals super bedankt voor alles. 

Patty (Breda)

Bedankt voor de ongelofelijk mooie trouwjurk die we bij u vonden!

het was prachtig!

iedereen vond me beeldig en dat is toch de wens van elke bruid.

Nu staat hij thuis nog even op een paspop zodat we nog kunnen nagenieten van onze bijzondere dag.

Déborah (Belgie)

Bedank voor de mooie jurk, uitstekende service en je hulp

Maroesja (Tilburg)

Iedereen vond het een prachtige jurk en ik voelde me er geweldig in!

We hebben een prachtige dag gehad. Dank je wel voor alle goede adviezen en hulp!

Maria (Gent, Belgie)

De jurk was echt SUPER ! Helemaal mij :-)

Sarah (Belgie)

Ik heb een geweldige dag gehad. En heb me onwijs mooi gevoeld. Bedankt.

Debbie

Wat hebben we genoten en wat ben ik dankbaar voor de prachtige jurk. Dank je wel Svitlana voor je geduld, je rust en je liefde voor het vak. Ik heb me echt prachtig gevoeld de hele dag en alleen maar geweldige complimenten gehoord!

Esther (Almkerk)

Het is alweer een tijdje geleden, maar op 18 augustus 2012 was ik prinses voor één dag in mijn prachtige trouw kleedje.

Nogmaals bedankt voor het ontvangst, de hulp bij het kiezen en de service!

Ik vind het nog steeds de mooiste trouwjurk die ik tot nu toe heb gezien.

Katrien (Westmalle, Belgie)

Het was een prachtige jurk en een prachtige dag!

Bedankt!

Tamara (Spijkenisse)

Svitlana, bedankt voor alles!!! De jurk is precies zo geworden zoals ik hem hebben wilde. Door jouw geduld, precisie werk en goede adviesen is het resultaat echt top. Ik heb alleen maar leuke reacties gehad. Chapeau!!!

Nancy (Breda)

Ondertussen zijn we al weer 2 maanden getrouwd en terug van onze huwelijksreis, maar we genieten nog steeds van de bruiloft. We hebben een geweldige dag gehad en ik zag er prachtig uit in mijn jurk. Toen William mij voor het eerst zag was hij helemaal verrast. Ik heb me er de hele dag heerlijk in gevoeld en kon 's avonds lekker dansen op het feest. En ook de achterkant is door verschillende mensen op de foto gezet! Nogmaals bedankt voor de goede service en de perfecte jurk!

Jeske (Oosterhout)

Lisa (Curacao)

Het was geweldig, ondanks de vele regen welke we hebben gehad.

De jurken van Elisa en mij waren dan ook een echte “eye-ketscher”.

Iedereen stond dan ook versteld dat de jurk van onze dochter handgemaakt was. GEWELDIG!

Niemand had het ooit zo mooi gezien. Ik heb dan ook de hele dag lopen schitteren en wilde er liefst nog mee gaan slapen.

Jammer dat zo’n Hollandse bruiloft maar 1 dag duurt...Bedankt voor alles!

Jacqueline (Roosendaal)

Nogmaals heel erg bedankt voor alles!

Linsey (St.Willebrord)

Bij een perfecte dag hoort een perfecte jurk en dankzij Lentetrouwjurken heb ik mijn perfecte jurk aan gehad op onze perfecte dag!

Hij zat perfect en hij stond perfect! Aangezien het Nederland is is goed weer geen garantie en heb ik een perfect bijpassende bolero bij mijn jurk gehad die op de dag nog goed van pas kwam!

We zijn Lentetrouwjurken erg dankbaar en raden het iedereen aan! De charme van deze setting en deze manier van een trouwjurk passen is zo bijzonder!

Je bent een topper!

Marissa (Zevenbergen)

We hebben een geweldige dag gehad!

Het was prachtig weer en we hebben veel complimenten gehad over dat we er mooi uitzagen!

Paulien (Mijnheerenland)

Bedankt voor onze super mooie jurken. Het was echt 1 van de mooiste dagen uit ons leven.

Ik kreeg ontzettend veel leuke en mooie reacties op de jurken. Ik voelde me als een echte prinses. En Maaike ook, die bleef maar rondjesdraaien.

Laura (Ridderkerk)

Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen bij de aankoop.

De jurk via Lente trouwjurken aanschaffen was de eerste en meteen de beste keuze!

Liesbeth

Mijn jurk is de eerste die ik heb gepast en het was voor mij meteen duidelijk dat dit 'm was. We hebben een geweldige dag gehad en ik voelde me op en top bruid in deze jurk. Jammer dat ik 'm maar één dag aan mocht...

Svitlana heeft een persoonlijke benadering die ik erg prettig vond. Bovendien had ze goede adviezen voor bijvoorbeeld de sluier. Kortom: het was een hele fijne ervaring om bij Lente Trouwjurken mijn jurk aan te schaffen!

Caroline (Amsterdam)

Toen Levi mij op kwam halen was hij blij verrast, want hij had deze jurk nooit verwacht. Hij moest zelfs even slikken zo mooi vond hij dat het mij stond. De perfecte jurk dus. Iedereen vond het een geweldige jurk, en ik krijg zelfs nu nog (2 maanden later) complimenten. Ik zelf vond de jurk al perfect natuurlijk, maar naast dat hij enorm leuk is, zat hij ook super. Al met al heeft deze jurk veel bijgedragen aan onze grote dag.

Heel erg bedankt voor de goede service.

Elise (Putte)

Was een prachtige dag! Jurk was ongelofelijk geweldig!

Carlota (Spanje)

Het was een perfecte dag met de perfecte jurk. Ook de bruidsmeisjes waren heel blij met hun mooie jurken en ze zagen er als echte prinsesjes uit.

Bedankt voor alles.

Sylvia (Roosendaal)

Lentetrouwjurken heeft een mooi assortiment aan betaalbare trouwjurken en de service was zeer goed! Wij hebben een zeer mooie dag beleefd!

Chantal (Raamsdonksveer)

Nogmaals bedankt voor de prachtige trouwjurk! En wat ontzettend lief dat je de zwangerschaps jurk helemaal naar mijn wens hebt aangepast!

Sarah (Roosendaal)

bottom of page